Kluski ryżowe koreańskie salduk CHONGGA 500g
Wyprzedane
  • salduk-chongga

Kluski ryżowe koreańskie salduk CHONGGA 500g

13,90 PLN 11,90 PLN

  • Kuchnia: koreańska
  • Typ produktu: bez konserwantów, vege
Dostępność

Brak w magazynie

SKU: 1036 Kategoria:
000

Kluski z ciasta ryżowego wyrabianego z mąki z kleistego ryżu. Dukbokki to jedna z najpopularniejszych streetfoodowych potraw w Korei – zazwyczaj przygotowywane są na ostro, z fish cakes, suszonymi anchovies, zieloną cebulką, jajkiem i słodkim sosem chili.Kluski Tteokk są krojone inaczej, niż Dukbokki – w talarki. Często używane są do zupy tteokkguk, ale także po prostu w zastępstwie Dukbokki.Przygotowanie:- po wyjęciu z paczki opłukać kluski w zimnej wodzie- wrzucić do gotującej się wody lub bulionu i gotować przez około 30 sekund

Additional Information

Weight 0.66 kg

Opinie(0)

Brak opinii dla tego produktu. Dodaj swoją.

Napisz opinię

Be the first to review “Kluski ryżowe koreańskie salduk CHONGGA 500g”